Våra djur

Våra djur

Hästarna & hundarna

Lämna gärna en kommentar eller två när du ändå hittat hit :)
www.teamekstrom.se

finns fler bilder på djuren.

www.youtube.com/dustratracing

finns även några filmsnuttar. Klicka på "videoklipp"

Till Salu

SiggePosted by marie ekström Mon, December 09, 2013 23:41:35
Ser om det finns något intresse för Sigge. Jag känner att jag inte orkar med en unghäst just nu så... Maila om intresse finns och vad du kan erbjuda honom. Endast gott hästvant hem med hästkompis och länga dagar i hagen! lösdrift eller stall utan betydelse. Han är van vid både och.

Annonsen hittar du på http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=777005

Har ingen brådska att sälja honom....


mail: marieandersson2(at)msn.com

  • Comments(1)//horses.teamekstrom.se/#post106

Sigge hemma igen

SiggePosted by marie ekström Fri, September 20, 2013 21:10:04
För drygt en månad sen så körde jag ner Sigge till Lena i Björklinge. Hon som har Sigges pappa. Eftersomjag haft problem med foten en längre tid, kände jag att vi kom längre o längre efter i hans utbildning så jag pratade med Lena o bestämde att han får åka ner. 3 veckor var sagt, men det blev 4.5v. Vi red en sväng ihop i skogen, för att känna skillnaden, och jäklar va han har växt på sig! Både i skallen och i kroppen. Kanonfin känns han och är hur fin som helst!!

Nu har jag bestämt att nu blir det träning träning!!! Vi SKA komma igång!!! Fan kan ingen sparka mig i häcken så jag orkar med det här!!! Allt är och har varit såååå jävla tråkigt här ett bra tag nu så! Vill ju behålla hästarna och inte sälja av dom!  • Comments(4)//horses.teamekstrom.se/#post99

Grattis

SiggePosted by marie ekström Wed, June 12, 2013 21:14:50
Grattis Sigge på födelsedagen!! Lillkillen blir idag 3 år!! Och idag fick han skor på framhovarna. Stod som ett ljus när grannen Lars skodde honom. Duktigaste hästen!

Har inga bra nya foton på han, men ett gammalt kommer här :)


  • Comments(0)//horses.teamekstrom.se/#post75

Kort ridstund

SiggePosted by marie ekström Sun, March 17, 2013 19:12:14
Idag tog jag mig i kragen och först red Evita en sväng. Jobbade lite med henne då hon är stel som en pinne. Men hon mjuknade upp lite grann iaf. Det är ju inte lätt att vara 18 år och ska behöva gå fint va ? :)

Sen käkade vi lite och efter det tog jag o sadlade Sigge. Jag satt och grävde fram en volt i snön brevid hagen häromdan´. Och jag tänkte vi får väl se om det går att överhuvudtaget göra ngt där, eller om det är för trångt och ojämnt. Det gick ganska bra, ville ju bara träna lite "styrning" på honom, lite halter och bara allmänt sitta på honom och greja. Han bryr sig inte om mycket lillkillen, men tillslut så tröttnade han, och jag tog ett par varv till, och sen slutade vi :) Vill ju inte trötta ut honom så han tycker det är skit tråkigt att jobba.
Men han skötte sig bra. Och Evita med som blev kvar i hagen själv....trodde hon skulle riva den, men hon var lugn. Sigge stängde vi in i en av boxarna och han stod och käkade hö under tiden jag var ute med Evita. Skönt!


  • Comments(5)//horses.teamekstrom.se/#post40

Sigge på tur

SiggePosted by marie ekström Tue, December 25, 2012 14:37:22
Idag var det Sigges tur att komma ut en sväng. Vi red bort till Jenny o Lars´ ridbana. Eller VI red inte, jag red o jocke fick gå...haha...
Han var pigg och väldigt på tårna idag, men som tur är så går det att pressa honom lite utan att han flyger i luften! Han är duktig killen. vi travade även en långsida eller 2 idag, o han kliver på fint utan att var spänd som en "fjäder". kul det!

Han är ju bara 2.5 år så vi tar det lite lugnt än sålänge. Och just nu växer han en hel del åxå så...
Några foton som Jocke tog med sin telefon, inga bra, men han kunde tydligen inte med min, så det blev en kvalite´ därefter!


God fortsättning !!

  • Comments(1)//horses.teamekstrom.se/#post26

Sigge uppsutten

SiggePosted by marie ekström Sat, July 14, 2012 15:51:03

Efter ett tag med longering och sadelträning...,
Sigge är ju van att bli hanterad på alla möjliga och omöjliga sätt, så bestämde jag mig för att sätta mig upp på honom. Sist jag longerade hängde jag på han, utan några problem.

Sara hjälpte mig att hålla honom i linan utifall han skulle få något ryck. Men han irriterade sig mest på bromsarna som flög runt han. Mig struntade han totalt i. jaha, du ska sitta där du.. ja då går vi väl då--- ungefär så verkade han tänka. härlig han har blivit lillkillen! om man jämför med ett år sen, då var han lagom rolig, hingstig och han slog o bet på alla håll han kunde! Märks att han är mammas pojke! Tacha var ju lika cool hon när jag red in henne, fast hon var inkörd. Sigge är bara lite tömkörd.

En liten bild åxå som sara tog i all hast... snyggt *S* måste skaffa ny hjälm ser jag. hahaha...

  • Comments(1)//horses.teamekstrom.se/#post18

Sigge

SiggePosted by marie ekström Tue, May 22, 2012 22:49:34
ett år mellan bilderna..han växer lillskiten :) 2 år snart!

  • Comments(0)//horses.teamekstrom.se/#post15

Sigge testar sadel

SiggePosted by marie ekström Thu, March 22, 2012 21:04:16

Tänkte häromkvällen att jag måste se om Tachas sadel passar Sigge överhuvudtaget, eller om jag måste köpa en annan sadel tll honom när det börjar bli dags att vänja honom lite med den. Vi har ju tömkört lite grann, men han är såååå fjantig så vi har lagt inkörningsfunderingarna på hyllan ett tag. får se längrer fram om han växt till sig eller inte :)

Här är iaf ett litet foto på Sigge när han fick prova sadeln, i lösdriften när han käkar lite mat. Den låg riktigt bra på honom! Kull!smiley

  • Comments(0)//horses.teamekstrom.se/#post7

Sigge

SiggePosted by marie ekström Wed, December 21, 2011 22:45:56

Tänkte i mitt stilla sinne att sigge nog är mogen att ta en sväng på tömkörning, utan en medhjälpare.... HAHAHAA... jo tjena! Den här herrn, eller ska jag kalla honom BEBIS lär vi nog ut med på lite mer social träning ett antal gånger till!!Han är inte mogen nog för att en testa sätta ngt bakom!! Vi har säkert gått vår väg fram och tillbakak 100 ggr men allting är fortfarande dööö´ läbbigt!!!

JAja.. vi får väl se om han växer till sig i hjärnan ngn gång, o jag hoppas ju han får lite mer av Tachas psyke!!

Annars kan vi ha honom att extraknäcka som älg kanske, eller nu i juletider, ren....

smiley

God natt


  • Comments(0)//horses.teamekstrom.se/#post0