Våra djur

Våra djur

Hästarna & hundarna

Lämna gärna en kommentar eller två när du ändå hittat hit :)
www.teamekstrom.se

finns fler bilder på djuren.

www.youtube.com/dustratracing

finns även några filmsnuttar. Klicka på "videoklipp"

3 år

OzzyPosted by marie ekström Mon, January 18, 2016 17:17:28
Ja ett år sen jag gjorde ett inlägg här nu så.. ja jag skäms inte hahaha...finns på facebook om ni vill se mer. Gör en vän förfrågan bara :)

Men är kommer en bild på lillkillen som växer o frodas. Grattis Ozzy o Kaz som fyllde år igår.

  • Comments(0)//horses.teamekstrom.se/#post113

Jag skäms nästan...

OzzyPosted by marie ekström Sat, January 17, 2015 19:07:37
Men jag har ju skaffat facebook som alla andra i världen så det är därför jag inte uppdaterar här :(

Men jag kan ju iaf skriva lite...
Jag "jobbar" på cafeterian uppe på Ridklubben här i Mark. 3 kvällar i veckan o detär ganska skoj faktiskt. :D Rider en del har jag ju åxå gjort o Ozzy, ja han är som han är :D
Har startat Sigge på clear round hoppning 3 gånger 2ggr, 70 cm o en 80. en felfri 70 o en felfri 80 :D Han har äntligen lärt sig hur man gör när man hoppar o han verkar tycka det är skoj!

Idag fyller mitt lilla hjärtegull Ozzy 2 år!! Hipp hipp hurra för mitt lilla gosedjur <3
Brorsan Kax fyller ju åxå, men han har jag sålt till exet... :(

SÅ nog om detta. vill ni se mer lägg till mig på FB https://www.facebook.com/marie.ekstrom.121

Och nu lite foton.
Ha det gott alla.
kram


  • Comments(0)//horses.teamekstrom.se/#post112

OJ...

OzzyPosted by marie ekström Thu, June 12, 2014 00:04:09
NU var det en evighet sen jag la in ngt här. Det har ju varit lite mkt med flytt och massa skit runt om mig ett tag. Men om ni är intresserade så finns jag på fb nu faktiskt *S* Leta reda på mig där o gör en vänförfrågan bara så finns det massor av det som varit sista tiden. :)

Men jag kan dra kort iaf.
Flyttade ju den 15e april hit och direkt började jag slyngelkursen med Ozzy. Gick sådär i början , men i måndags på sista gången skötte han sig exemplariskt!! Skitroligt rent ut sagt! Vi har även varit på en blandisutställning o det gick bra tycker jag :) , fick ett HP o mkt bra bedömning, men gick inte vidare sen i gruppfinalen.

VI har nog hunnit promenera 20 mil under tiden vi bott här och utforskat hela marks kommun på deras vackra ställen så som motionsspår, sevärdheter, gamla fornminnen osv osv...badat en hel del har vi åxå gjort o Ozzy har lärt sig simma! :D

Vad har vi gjort mer. jo jag fick ju ta hem Sigge pga klantarslen til verterinärer. Så nu finns han här i ett stall 1km eller 2 härifrån. Nära o bra o med ridbana. :D
Han fick åka lastbil hem från Lena i Björklinge.

Sen var vi nu i helgen uppe och hämtade hem resten av mina saker och fick pussa lite på min lilla Kax o pulis. Fast jag har gjort rätt som tog Ozzy ingen tvekan. Han mår bra där med farsan baloo o husse. Även om han nu inte får göra en massa så springer han lös där hemma på gården o har skoj. Vi sov i bussen över natten, tyckte han var sådär roligt...hahaha..stackarn. mkt för honom nu, bra det.

Lite foton då på allt----ta en kik o skriv gärna en rad om du ändå orkat läsa såhär långt :)

Det blir större format om du klickar på dom o kollar längst ner....

  • Comments(3)//horses.teamekstrom.se/#post111

Grattis pojkar

OzzyPosted by marie ekström Fri, January 17, 2014 10:54:20
Idag blir mina två små pojkar 1 år! Jäklar vad tiden går! Det får bli ngt gott åt dom ikväll och jag ska nog åka och köpa några nya leksaker till dom!

Tyvärr är dom fortfarande inte vänner, men ignorerar just det problemet för tillfället. Låter dom vara och tiden får utvisa det....fungerar det så småningom så är det ju underbart. Tills dess så får grinden mellan kök och hall vara kvar. Pulis fungerar ju med båda, så ingen behöver alltid vara ensam. Och jag är ju hemma mkt av tiden, och är jag på arbetsträning är det ju bara några timmar och ngn av dom får följa med mig.

Gjorde ett litet foto här på dom små liven :

Grattis igen mina små älsklingar :) <3<3


  • Comments(4)//horses.teamekstrom.se/#post109

Ozzy

OzzyPosted by marie ekström Mon, January 13, 2014 21:41:07
Nu var det längesen jag uppdaterade här, igen. Det har varit lite mycket med hundarna så jag har faktiskt inte haft tid. Har twittrat en del istället.

Jag kemkastrerade båda hundarna i hopp om att det skulle lugna ner sig mellan killarna. Pulis fungerar med båda o det är ju skönt. Men Kax han är som en jävla hök på Ozzy! Så det går inte att ha dom ihop. Dom har rykt ihop ett par gånger nu så nu får dom absolut inte leka mer. Får se hur det går framöver. Vi får fundera om det inte fungerar. Tråkigt för en goare hund får man leta efter lille Ozzy. Eller liten förresten. Han väger 37.5kg o Kax 35. Ozzy är 70 hög, Kax ngt lägre!

Så, jag har varit ute på långsvängar med var o en för sig istället. Han har hur mkt spring i benen som helst Ozzy. Det verkar aldrig ta slut. Han har däremot en förmåga att bli manisk på vissa saker som pinnar, stenar...så det får man bryta i tidigt skede. Men han lyssnar bra på det. :) Men lite lydnadsträning skulle sitta fint med honom.

Har tagit en hel del foton som kommer här nu, bildbombning ni vet :D
Klicka på dom så kommer dom i större format längst ner.


  • Comments(0)//horses.teamekstrom.se/#post108