Våra djur

Våra djur

Hästarna & hundarna

Lämna gärna en kommentar eller två när du ändå hittat hit :)
www.teamekstrom.se

finns fler bilder på djuren.

www.youtube.com/dustratracing

finns även några filmsnuttar. Klicka på "videoklipp"

SÅ tråkigt

BlandatPosted by marie ekström Sun, February 23, 2014 16:47:13
Då har jag bestämt mig. Jag kommer flytta härifrån. Har funderat länge men har tagit tag i det först nu.
Jag har sålt Evita och Nilla till sthlm. Kör ner dom i veckan. Sigge får åka till Lena i Björklinge o vara där ett tag så får jag se om han får följa med eller om vi säljer honom.
Det jag mest sörjer över är faktiskt att behöva göra mig av med en av småkillarna!! Min första tanke var att placera om Kax. Men när han var borta ett par dar för att se om det fungerade i ett annat hem så kände jag att nä...han kan jag inte placera om. Mitt älskade hjärta!! Utan jag hoppas att Ozzy hittar ett hem där han trivs! Och dom med honom...looove that dog too, men vad gör man?
Min dröm hade ju varit att båda följt med mig, men lägenhet o 2 som slåss. Fungerar såklart inte!!
Ozzy är en såååå underbart mysig och go hund!! lyhörd kelsjuk, ligger just nu o sover på min fot....Medans kax är en liten egensinnig kille. Men underbar på sitt sätt!! Hade ju hoppats på att ngn skulle kunna hjälpt mig att å pojkarna att bli vänner, men jag vet ingen som kan tänkas kunna göra detta!! Kax rent ut sagt hatar Ozzy! Vet inte själv hur man kan lösa det , eller om det går.....?

Så...snart går flyttlasset mot Boråshållet. Samma hus i Kinnahult som jag flyttade från för 13 år sen kommer jag (troligen) flytta in i. Cirkeln är sluten kan man säga sen då! Fast utan hästar med mig hem....just då.

Pulis får stanna kvar här....om ni undrade. klicka på bilderna så kommer dom i ngt större format längst ner.


  • Comments(2)//horses.teamekstrom.se/#post110