Våra djur

Våra djur

Hästarna & hundarna

Lämna gärna en kommentar eller två när du ändå hittat hit :)
www.teamekstrom.se

finns fler bilder på djuren.

www.youtube.com/dustratracing

finns även några filmsnuttar. Klicka på "videoklipp"

OJ...

OzzyPosted by marie ekström Thu, June 12, 2014 00:04:09
NU var det en evighet sen jag la in ngt här. Det har ju varit lite mkt med flytt och massa skit runt om mig ett tag. Men om ni är intresserade så finns jag på fb nu faktiskt *S* Leta reda på mig där o gör en vänförfrågan bara så finns det massor av det som varit sista tiden. :)

Men jag kan dra kort iaf.
Flyttade ju den 15e april hit och direkt började jag slyngelkursen med Ozzy. Gick sådär i början , men i måndags på sista gången skötte han sig exemplariskt!! Skitroligt rent ut sagt! Vi har även varit på en blandisutställning o det gick bra tycker jag :) , fick ett HP o mkt bra bedömning, men gick inte vidare sen i gruppfinalen.

VI har nog hunnit promenera 20 mil under tiden vi bott här och utforskat hela marks kommun på deras vackra ställen så som motionsspår, sevärdheter, gamla fornminnen osv osv...badat en hel del har vi åxå gjort o Ozzy har lärt sig simma! :D

Vad har vi gjort mer. jo jag fick ju ta hem Sigge pga klantarslen til verterinärer. Så nu finns han här i ett stall 1km eller 2 härifrån. Nära o bra o med ridbana. :D
Han fick åka lastbil hem från Lena i Björklinge.

Sen var vi nu i helgen uppe och hämtade hem resten av mina saker och fick pussa lite på min lilla Kax o pulis. Fast jag har gjort rätt som tog Ozzy ingen tvekan. Han mår bra där med farsan baloo o husse. Även om han nu inte får göra en massa så springer han lös där hemma på gården o har skoj. Vi sov i bussen över natten, tyckte han var sådär roligt...hahaha..stackarn. mkt för honom nu, bra det.

Lite foton då på allt----ta en kik o skriv gärna en rad om du ändå orkat läsa såhär långt :)

Det blir större format om du klickar på dom o kollar längst ner....

  • Comments(3)//horses.teamekstrom.se/#post111