Våra djur

Våra djur

Hästarna & hundarna

Lämna gärna en kommentar eller två när du ändå hittat hit :)
www.teamekstrom.se

finns fler bilder på djuren.

www.youtube.com/dustratracing

finns även några filmsnuttar. Klicka på "videoklipp"

Kax 10 månader o 1 dag

KaxPosted by marie ekström Mon, November 18, 2013 20:17:39
Nu ska det bli en liten uppdatering om vad som händer här. Det händer väl egentligen inte SÅ mkt med Kax har blivit en helt ny hund efter att hans mage har börjat fungera! Det är såååå kul att se honom pigg o gla o han har även blivit mer tillgiven, Du förstår va jobbigt att haft ont i lilla magen i hela sitt korta liv! Inte konstigt han varit lite besvärlig! Och varit som en liten motvallskärring :) stackars liten.

Men allt är inte bara guld o gröna skogar här...Dom åkte på en massa klåda och dom fick sår i öronen. Jag tänkte först med Pulis´sår i öronen att Kax hängt i dom en del. dom är ju stora och bra att ta tag i! Men så började båda klia lite överallt, armbågar ljumskarna o svansroten. Misstänkte ngn sorts skabb o mina tankar och funderingar om detta fick jag bekräftat av veterinären häromdan, Rävskabb. Men det går väl över av behandlingarna dom ska ha. 3 ggr var14e dag. Kax är redan mkt bättre o han har även slutat slicka snoppen lika mkt, förhudskatarr som spökat lite. Kan undra om behandlingen påverkade det åxå?

Han växer åxå lillkillen :) han väger 35 kg nu, höjden vet jag inte riktigt...

Nu kommer här lite foton som jag har tagit efter hand. Många bilder blev det :)
Kommentera gärna om du ändå är här

Klicka på dom så kommer dom i ngt större format längst ner.

For my english followers, please use google translate :)  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by marie Fri, November 22, 2013 10:38:04

Tack Eva! Ja dom växer verkligen alldeles för fort! Men tittar man luna ser hon mer färdig ut än Kax. å andra sidan är det helt olika modeller av dom :-)
Han är go lillkillen, även om inte min lydnad gick som planerat....hahaha...men det hade ju sina förklaringar med hans mage tror jag. Så, det kommer mer o mer. Han fungerar bra på gården iaf o det är huvudsaken! Kram på er!

Posted by Eva o Luna Fri, November 22, 2013 10:30:00

Vad fin han blivit "lille" Kax, och Stor!
Dom växer snabbt våra små troll, inte bara i kroppen, utan även i personlighet! <3