Våra djur

Våra djur

Hästarna & hundarna

Lämna gärna en kommentar eller två när du ändå hittat hit :)
www.teamekstrom.se

finns fler bilder på djuren.

www.youtube.com/dustratracing

finns även några filmsnuttar. Klicka på "videoklipp"

Ozzy

OzzyPosted by marie ekström Mon, January 13, 2014 21:41:07
Nu var det längesen jag uppdaterade här, igen. Det har varit lite mycket med hundarna så jag har faktiskt inte haft tid. Har twittrat en del istället.

Jag kemkastrerade båda hundarna i hopp om att det skulle lugna ner sig mellan killarna. Pulis fungerar med båda o det är ju skönt. Men Kax han är som en jävla hök på Ozzy! Så det går inte att ha dom ihop. Dom har rykt ihop ett par gånger nu så nu får dom absolut inte leka mer. Får se hur det går framöver. Vi får fundera om det inte fungerar. Tråkigt för en goare hund får man leta efter lille Ozzy. Eller liten förresten. Han väger 37.5kg o Kax 35. Ozzy är 70 hög, Kax ngt lägre!

Så, jag har varit ute på långsvängar med var o en för sig istället. Han har hur mkt spring i benen som helst Ozzy. Det verkar aldrig ta slut. Han har däremot en förmåga att bli manisk på vissa saker som pinnar, stenar...så det får man bryta i tidigt skede. Men han lyssnar bra på det. :) Men lite lydnadsträning skulle sitta fint med honom.

Har tagit en hel del foton som kommer här nu, bildbombning ni vet :D
Klicka på dom så kommer dom i större format längst ner.


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.